10 goede redenen waarom de discipline van het artikel schrijven is

10 goede redenen waarom de discipline van het schrijven van artikelen noodzakelijk is voor elke internetmarketeer.

Het moeilijkste aan schrijven is om jezelf te laten beginnen met schrijven. De meeste schrijvers hebben meestal een hekel aan schrijven, maar vinden het geweldig als ze klaar zijn met schrijven. Om aan dit proces te kunnen ontsnappen, stellen sommige schrijvers het uit.

Met deze houding wordt echt niets gedaan. Een van de belangrijkste redenen waarom sommigen op deze manier denken, is omdat ze bang zijn om te falen. Ze legden ook een enorme druk op zichzelf, omdat ze dachten dat alles wat ze moesten schrijven en produceren briljant moest zijn.

Het feit is dat geen enkele schrijver, of welke persoon dan ook, perfect is. Iedereen heeft gebreken en onvolkomenheden is de perfecte reden waarom er meer moet worden geschreven.

Discipline is belangrijk. Zonder dit wordt er niets gedaan of geschreven. Discipline hebben zorgt ervoor dat elke schrijver, vooral degenen die artikelen voor internet schrijven, helder nadenkt en verder gaat dan zijn of haar alledaagse zorgen. Als je discipline hebt, ligt de focus op de output en niet op het ego.

Discipline dient als leidraad

Door discipline te hebben, kan iedereen helder denken. Het helpt ook bij het bedenken van manieren om de details en feiten van een artikel te presenteren. Een gedisciplineerde geest krijgt dingen gemakkelijk gedaan.

Het gebruik van een gids bij het nummeren van de tekens die op elke regel van een bepaald artikel aanwezig moeten zijn, is een gemakkelijke en gecontroleerde manier om te beperken en te definiëren waarover het moet schrijven en hoe.

Observeer hoe het doen van dit artikel en het stellen van een limiet aan jezelf de schrijver helpt het artikel te schrijven, waardoor ongemakkelijke pauzes in elke zin worden vermeden. Wanneer dit is gebeurd, wordt de leesbaarheid van het artikel bereikt en wordt het onderwerp een stuk duidelijker.

Discipline helpt focus te bereiken

Er zijn miljoenen dingen om over te schrijven en er zijn een miljoen dingen te zeggen. Door discipline te hebben, is het een stuk eenvoudiger om een ​​bepaald idee of onderwerp te selecteren. Een algemeen probleem kan nog steeds worden onderverdeeld in subonderwerpen en van daaruit beginnen.

De woorden die voor een dergelijk artikel moeten worden gebruikt, moeten ook geschikt zijn voor het soort lezer dat wordt getarget. Als dit eenmaal is besloten, zou het een stuk eenvoudiger zijn om de juiste stemming te selecteren, of het nu serieus, grappig, etc. is.

Discipline hebben maakt het gemakkelijker om een ​​onderwerp op te splitsen

Als het simpelweg te overweldigend is om een ​​artikel in één keer op te staan, dan is de enige oplossing het niet te schrijven.

Leer jezelf het artikel te bedenken in eenvoudige en handige kleine stukjes. Neem elk idee als één paragraaf. Bedenk dan een ander idee in termen van een andere paragraaf. Maak vervolgens een eenvoudig overzicht van het artikel, evenals de problemen en onderwerpen die het zullen behandelen.

Discipline jezelf om gewoon los te laten

Schrijven is een proces. Het is het beste dat schrijven niet wordt gedwongen. Zo’n houding levert een artikel op dat stijf, onleesbaar en hoogstwaarschijnlijk onwaarschijnlijk is.

Discipline jezelf om gewoon te schrijven

Er kunnen veel dingen in je hoofd opduiken over het artikel dat je van plan bent te schrijven.

Het is gemakkelijk om afgeleid te worden over andere onderwerpen die in het artikel zouden kunnen worden opgenomen, of over andere kwesties, evenals over andere subonderwerpen.

Het is het beste dat je gewoon bij het actuele onderwerp blijft. Onderwerpen of problemen die buiten de hoofdlijnen vallen, moeten worden vermeden.

Onthoud dat het doel is om het artikel te schrijven, voltooien en af ​​te maken. Het vermaken van alle vormen van afleiding zal niet helpen.

Wees gedisciplineerd om niet te bewerken – althans nog niet

In de eerste concepten is de sleutel tot volledig schrijven om de ideeën gewoon te laten stromen. Bewerken moet en zal op een later moment moeten komen. Bewerken is geen onderdeel van het schrijfproces, althans niet in deze fase waarin gedachten eigenlijk gewoon moeten stromen, dus laat het.

Wees gedisciplineerd om het artikel opnieuw te lezen en te herzien.

Nadat het schrijven is voltooid, is dit het perfecte en beste moment om het te gaan lezen en het te herzien. Concepten voor de eerste keer moeten opnieuw worden gelezen. Dit is ook het beste moment om te beginnen met bewerken.

Controleer en ontdek welke onderdelen achterblijven. Is er een zwak idee dat een back-up moet maken? Zijn er geen spelfouten in het artikel? Zijn er grammaticafouten? Er moet op dergelijke fouten worden gelet, omdat dit de lezers kan afleiden van het idee en het punt van het artikel.

Discipline om te ontspannen

Laat het artikel na het schrijven op zichzelf staan ​​of zitten. Sta op en eet, slaap, lees, kijk televisie of stap gewoon uit.

Zorg ervoor dat je het artikel minstens een dag laat ademen.

Volg uzelf op om te herschrijven

Door na een lange tijd weg te gaan naar het artikel kan iedereen het met een frisse blik bekijken.

Controleer de titel. Bekijk of de zinnen complete gedachten zijn. Verwijder of herschrijf wat er moet worden bewerkt of herschreven.

Goed geschreven artikelen moeten bevredigend zijn en lezers niet meer willen laten verlangen.

Discipline om het artikel bekend te maken

Nadat alles gezegd, geschreven en gedaan is, is het nu tijd om het artikel te versturen. Lezers moeten op de juiste manier worden geïnformeerd waar het artikel vandaan komt, wie het heeft geschreven of of er een link is met betrekking tot het artikel en de bron.

Samenvattend, discipline helpt iedereen, vooral bij het schrijven, een taak te starten en af ​​te ronden met een proces dat methodisch is en een proces dat echt werkt. Alles wat je nodig hebt is discipline om het door te voeren.